عنوان : MRI بیمارستان امام خمینی(ره) رامهرمز راه اندازی و شروع بكار كرد.
 ۱۳۹۶/۰۵/۰۲

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رامهرمز و به نقل از جناب آقای دکتر علی ابراهیمی بهبهانی مدیر شبکه :
MRI  بیمارستان امام خمینى(ره) رامهرمز راه اندازی و شروع بکار کرد.
فعلا نوبت ها تا جذب نیروی تخصصی بیشتر ، محدود می باشد.
دکتر ابراهیمی بهبهانی گفت : به منظور رفاه حال شهروندان فعلا دو روز در طول هفته این مرکز آماده خدمات دهى می باشد و امیدواریم در آینده نزدیک  با  توجه ویژه مسئولان ، مشکل کمبود نیروی تخصصی حل شود و همه روزه  بتوانیم به شهروندان گرامی خدمات ارائه نماییم.
ابراهیمی گفت : با راه اندازی و شروع بکار این دستگاه ، بیماران نیازمند MRI می توانند به بیمارستان امام خمینی(ره) رامهرمز مراجعه نموده و دیگر نیازی به مراجعه شهروندان به شهرهای دیگر نیست.

وی با بیان اینکه برای خدمات دهى در همه ی روزهای هفته این بخش  با کمبود نیروی  تخصصی مواجه است خاطرنشان کرد : به منظور رفاه حال شهروندان فعلا دو روز در طول هفته این مرکز آماده خدمات دهى می باشد و امیدواریم در آینده نزدیک  با  توجه ویژه جناب آقای دکتر اسماعیل ایدنی و دیگر مسئولان محترم ، مشکل کمبود نیروی تخصصی حل شود و همه روزه بتوانیم به شهروندان گرامی خدمات ارائه نماییم.

مدیرشبکه بهداشت و درمان رامهرمز در ادامه افزود: بررسی تمام ناهنجاری های مغز و نخاع ، بیرون زدگی یا تورم غیرعادی دیسک ، تنگ شدن و ناراحتی کانال میانی ستون مهره ها ، وضعیت تاندون ها ، رباط ها ، عضلات ، غضروف ها و آسیب های احتمالی استخوان ها ، وضعیت کبد ، غدد فوق کلیه و پانکراس از جمله کاربرد های روش تشخیصی MRI است.

وی در پایان تصریح کرد : با همت و پشتکار نماینده محترم شهرستان و دکترایدنى رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ، پیگیری ها و اقدامات خوبی برای رفع مشکلات موجود حوزه بهداشت و درمان درحال انجام  است که در مصاحبه های بعدی به آنان اشاره خواهیم کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رامهرمز ، دستگاه MRI سال 95 در بیمارستان امام خمینى(ره) رامهرمز بصورت کامل نصب شد ،که با پیگیریهای مسرانه اقبال محمدیان نماینده محترم مردم شریف رامهرمز و رامشیر در مجلس شورای اسلامی ، دکتر ایدنی و همچنین مسئولین شبکه بهداشت و درمان رامهرمز در تیرماه سال 96 پس از طی نمودن مراحل اداری و کسب پروانه تاسیس و  موافقت اصولی بخش MRI راه اندازی شد.
این دستگاه با مارک شرکت سازنده فیلیپس 1/5 تسلا و نمایندگی  شرکت تایماز با مدل inginia  یکی از بروزترین و بهترین ها در نوع خود می باشد.