عنوان : جلسه بررسی مسائل بهداشتی مناطق روستایی با حضور فرماندار و بهورزان خانه های بهداشت رامهرمز
 ۱۳۹۶/۰۵/۰۸

در تاریخ 7/5/96 جلسه ای با حضور فرماندار ، مدیر شبکه ، رئیس مرکز بهداشت و جمعی از کارشناسان و بهورزان در محل مرکز بهداشت شهرستان رامهرمز برگزار گردید.در این جلسه ابتدا آقای عطاالله شیرالی رئیس مرکز بهداشت ضمن تقدیر و تشکر ازحاضرین در جلسه، به اصول خدمات بهداشتی اولیه اشاره نمود و تاکید داشتند: بهداشت متکی بر مشارکت مردم است.مردم بایستی در شناخت مشکل ، برنامه ریزی ، اجرا و ارزیابی نتایج مشارکت داشته باشند.شیرالی همکاری بین بخشی را در توسعه بهداشت عمومی بسیار ضروری دانستند و اظهار داشتند انسان سالم محور توسعه است،  لذا وظیفه  تمام بخش ها است که در جهت ارتقای سلامت جامعه تلاش نمایند.شیرالی نقش فرمانداری را در ایجاد مشارکت ، همدلی و همراهی سایر سازمانها خصوصا دولتی در پیشبرد برنامه های بهداشتی بسیار مهم و محوری برشمردند.
در ادامه فرماندار شهرستان رامهرمز جناب مهندس احسانی نیا به ضرورت امنیت در سطح فرد ، اجتماع و کشور اشاره نمودند.ایشان اظهار داشتند تامین سلامت مهمترین وظیفه دولت در راستای تامین امنیت می باشد.اشاعه بیماریها در سطح جامعه بیشتر از هر چیزی می تواند امنیت جامعه و اقتصاد کشور را به مخاطره اندازد.ایشان اضافه کردند، بهورزان اولین سطح تامین سلامت در جامعه می باشند که زحماتشان در عرصه سلامت علیرغم مسئولیت بالا و تلاش فراوان کمتر دیده می شوند. فرماندار ضمن تاکید بر مسئولیت سنگین بهورزان و بیان بخشی از شرح وظایف آنان ، مهمترین ، مشکل ترین و امید بخش ترین وظیفه بهورزان را آموزش بهداشت بر شمردند.ایشان استفاده از ظرفیت رابطین سلامت را در ارتقای بهداشت عمومی بسیار مهم دانستند و اظهار داشتند بهورزانی که نسبت به جمعیت بیشترین رابطین بهداشت فعال را داشته باشند از طرف فرمانداری مورد تشویق قرار خواهند گرفت.
فرماندار در ادامه الزام بخشداران و دهیاران جهت همکاری در اجرای برنامه های بهداشتی در سطح روستاها ،توجه به نوع تغذیه مردم و بیماریهای وابسته به تغذیه ، اهمیت سلامت دانش اموزان و همکاری آموزش پرورش در گسترش بهداشت عمومی  ، کنترل و پیشگیری از بیماریهای واگیر نظیر بیماری تب کریمه – کنگو که طی ماههای گذشته سبب رعب و و حشت در جامعه گردید را مورد تاکید قرار دادند.