عنوان : افتتاح بخش اعصاب و روان بیمارستان امام (ره) و بلوك زایمان (LDR) بیمارستان مادر رامهرمز
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۰

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

افتتاح بخش اعصاب و روان بیمارستان امام (ره) و بلوک زایمان (LDR) بیمارستان مادر رامهرمز
با حضور دکتر شریعتی  استاندار خوزستان ، دکتر اقبال محمدیان نماینده پرتلاش شهرستان  ، دکتر احدی نماینده دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور و دیگرمسولان محترم استانى و شهرستانى بخش اعصاب و روان  بیمارستان امام (ره) رامهرمز و بلوک زایمان ( LDR) بیمارستان مادر رامهرمز افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رامهرمز روز گذشته هشتم  شهریور ماه  با حضور دکترغلامرضا شریعتی استاندار خوزستان ، دکتر اقبال محمدیان نماینده مردم شریف  شهرستان های رامهرمز و رامشیر ، امام جمعه  شهرستان رامهرمز  ، فرماندار  شهرستان  و دکتر احدی نماینده ی دانشگاه علوم پزشکی  جندی شاپور اهواز و دیگر مسولان استانی  و شهرستانی رامهرمز بخش تخصصی  اعصاب وروان(روانپزشکی)  بیمارستان امام خمینى(ره) و بلوک زایمان (LDR) بیمارستان مادر رامهرمز افتتاح شدند.

بخش اعصاب و روان بیمارستان امام (ره) رامهرمز  با  اعتبار  550 میلیون تومان تعمیر و بازسازی و تجهیز شد که این بخش  دارای 5 اتاق بستری بیماران و 15 تخت  ، اتاق ECT ، اتاق پزشک ، اتاق رست کارکنان  وآبدار خانه می باشد.

و همچنین بلوک زایمان بیمارستان مادر رامهرمز دارای 5  اتاق LDR ، اتاق ایزوله و . . .  با اعتبار 480 میلیون تومان افتتاح و به  بهره برداری رسیدند.

جا دارد از تلاش ها و پیگیری های جناب آقای دکتر حاج اقبال محمدیان  ،  جناب آقای دکتر اسماعیل ایدنى رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور و جناب آقای دکترعلی ابراهیمی مدیر شبکه بهداشت رامهرمز برای انجام این چند طرح وپروژه تقدیر تشکر ویژه ی داشته باشیم .
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رامهرمز